NOVAK NA IVICI SUZA TOKOM GOVORA! Srbin ugledao Taru i Stefana, a onda rečima koje lome i NAJTVRĐA srca pokazao koliko mu znače!
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

emotivno

NOVAK NA IVICI SUZA TOKOM GOVORA! Srbin ugledao Taru i Stefana, a onda rečima koje lome i NAJTVRĐA srca pokazao koliko mu znače!

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković poražen je od Karlosa Alkaraza 3:0 u finalu Vimbldona.

Nakon meča usledila je svečena dodela nagrada, a potom i govori poraženog i šampiona.Nole je pričao o svojoj deci, a u tom trenutku naš teniser je bio na ivici suza i videlo se koliko mu znači podrška dece.

- Mojoj ženi, volim te, hvala što si ovde. Mojoj deci, hvala vam što donosite osmeh na moje lice svakog dana. Divno je što su uz mene, kada ih vidim teško mi je da zadržim suze - rekao je Đoković.

Novak Đoković
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Osvajač 24 Grend slema se nakon toga obratio i svom sinu Stefanu i govorio o tome da li će imati snage da mu bude trener.

- Sine, ne znam da li imam nerve da nastavim trenersku karijeru, ne znam da li treba to da se dešava, ali ako želiš da juriš tenis, ja ću biti uz tebe. Hvala mom čitavom timu, hvala što ste uz mene, vi ste jedini koji znaju kroz šta smo prošli. Volim vas mnogo. Hvala što ste uz mene i idemo dalje - rekao je srpski teniser.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track