EKSKLUZIVNI PAPARACO! Kurir uhvatio Novaka Đokovića u Crnoj Gori: Evo ŠTA RADI pred odlazak na Olimpijske igre! Deluje MOĆNO! FOTO
Foto: Petar Aleksić

spreman za zlato

EKSKLUZIVNI PAPARACO! Kurir uhvatio Novaka Đokovića u Crnoj Gori: Evo ŠTA RADI pred odlazak na Olimpijske igre! Deluje MOĆNO! FOTO

Tenis -

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, brzo je preboleo poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona i rešio je da se maksimalno spremi za pohod na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ekskluzivni paparaco Kurira uhvatio je Novaka na njegovoj veoma dragoj lokaciji - u crnogorskom Portonovom i Đoković je ovu sunčanu sredu iskoristio za trening!

00:10

Novak Đokovć u Crnoj Gori

Deluje veoma moćno Novak, te je jasno da je povreda kolena prošlost i da će u Parizu pokušati da stigne do olimpijskog zlata - medalje koja mu nedostaje i koju nikada nije krio koliko želi da osvoji za Srbiju.

1 / 2 Foto: Petar Aleksić

Šta vi mislite, može li Novak da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez pisane dozvole autora ili uredništva, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

00:06

Miljan govori Jeleni: Novak ne može da trči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track