"ALKARAZ JE SAHRANIO ĐOKOVIĆA" Britanski mediji još jednom udarili po Novaku: Veličaju Španca i PONIŽAVAJU Srbina!
Foto: John Patrick Fletcher / Action P / Actionplus / Profimedia

neverovatno

"ALKARAZ JE SAHRANIO ĐOKOVIĆA" Britanski mediji još jednom udarili po Novaku: Veličaju Španca i PONIŽAVAJU Srbina!

Tenis -

Kada će britanski mediji naučiti da ne treba ljutiti Novaka Đokovića? Britanski "Ekspres" nastavio je da omalovažava Novakove uspehe, te da veliča Alkaraza i objavio je još jedan sramotan tekst u kom se spominje Đoković.

U tekstu sa naslovom "Karlos Alkaraz je sahranio Novaka Đokovića", novinari Ekspresa tvrde kao je era španskog tenisera počela i ko zna kada će se završiti. U centru pažnje bilo je finale Vimbldona u kom je Novak poražen od Alkaraza sa 3:0 u setovima.

Novak Đoković, Karlos Alkaraz
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia UČITAVANJE...

- Đoković je na jednoj nozi šepao do finala bez spektakularne igre. Srbin je doživeo udarac od španskog rivala koji je žurio da gleda finale EURA. Pokazalo se da Alkaraz nema pravu pretnju. Kada je Novak osvajao grend slem trofeje imao je Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ko preti Alkarazu? Đoković će se tokom narednih godina povući, Rafael Nadal i Endi Marej će ove godine okačiti rekete o klin. Janik Siner i Holger Rune ne nagoveštavaju da će s Alkarazom činiti veliku trojku. Nisi na tom nivou. Alkaraz će godinama imati monopol nad grend slem trofejima - stoji u njihovom tekstu.

Ovo bi mogao da bude motiv više Novaku da na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu dokaže da njegovo vreme nije prošlo i da osvoji zlato koje sanja čitave karijere.

Kurir sport / Express.co.uk

BONUS VIDEO:

00:43

Novak Đoković u svom omiljenom mestu u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track