ĐOKOVIĆ ŽELI DA PROMENI SPORT U PARIZU, OVOM OBJAVOM JE NASMEJAO ČITAVU PLANETU! Oglasio se na Instagramu, pogledajte HIT FOTKU!
Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

HIT

ĐOKOVIĆ ŽELI DA PROMENI SPORT U PARIZU, OVOM OBJAVOM JE NASMEJAO ČITAVU PLANETU! Oglasio se na Instagramu, pogledajte HIT FOTKU!

Tenis -

Novak Đoković ulazi u završnu fazu priprema za Olimpijske igre.

Posle poraza u finalu Vimbldona otišao je na odmor sa najbližima kako bi prvo malo "napunio baterije", a onda krenuo i sa treninzima i radom za parisku šljaku. Tamo je stigao i da prošeta Kotorom sa Marijom Šarapovom.

Dok radi na svemu tome i sa raznim sparing partnerima se priprema za predstojeće takmičenje odlučio je da se malo našali na društvenim mrežama.

Najavio je, kroz šalu naravno, da će da promeni sport u Francuskoj. "Da bih ušao u zonu za Olimpijske igre rešio sam da se oprobam u jednom od drugih sportova", napisao je Novak.

Nije bilo potrebno mnogo da krenu komentari navijača i razne šale, neki su ubeđeni da bi osvojio neku od medalja ako bi se posvetio kajaku i kanuu. Posle svih šaljivih komentara bilo je tu i mnogo poruka podrške fanova koji su ubeđeni da će na šljaci Rolan Garosa, na kojoj se igraju Olimpijske igre, da uspe da dođe do tog zlata koje dugo čeka.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:43

Novak Đoković u svom omiljenom mestu u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track