LEBRON DŽEJMS NEĆE SAM NOSITI ZASTAVU AMERIKE! Uz NBA asa biće i ONA! Obožava Novaka Đokovića, SLOMILA SE kada joj je ukazana čast
Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

ukazana joj čast

LEBRON DŽEJMS NEĆE SAM NOSITI ZASTAVU AMERIKE! Uz NBA asa biće i ONA! Obožava Novaka Đokovića, SLOMILA SE kada joj je ukazana čast

Tenis -

Lebron Džejms neće sam nositi američku zastavu na Olimpijskim igrama. nekoliko dana pred početak najvećeg sportskog takmičenja saopšteno je da će to činiti sa teniserkom Koko Gof. Njih dvoje imaće tu čast i privilegiju da budu nosioci zastave na otvaranju Igara na Seni.

Potvrda je stigla od strane Olimpijskog komiteta Amerike i na taj način će Koko da postane najmlađi sportista u istoriji SAD koja je nosila zastavu na otvaranju OI. S obzirom na reakcije i na to da je ni na Vimbldonu niko o tome nije pitao jasno je da se ni ona nije ovome nadala.

"Želim samo da se zahvalim mojim sunarodnicima i sportistima iz američkog olimpijskog tima za to što su glasali i odabrali mene da nosim zastavu na ceremoniji otvaranja. Hvala vam puno. Ovo je velika čast", napisala je Koko na društvenim mrežama. A nju vole i u Srbiji zbog sjajnog odnosa sa Novakom Đokovićem.

Ubrzo se pojavio i snimak na kom su teniseri i teniserke i reč je dobio Kris Jubenks koji je počeo da priča o Koko i onda je saopštio javno da će ona da nosi zastavu. Bila je u potpunom šoku. "Okej sam ljudi, neću plakati", izgovorila je ona, mada deluje da nije uspela da zadrži suze.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track