Novak Đoković se dan uoči ceremonije otvaranja Olimpijskih igara našao na jednoj svečanosti u Parizu gde je ukrao šou i bio u centru pažnje.

Đoković je oduševio sve svojim stajlingom, pričao je o Rafaelu Nadalu, a posebno se oduševio kada je čuo da se na istom mestu gde i on nalazi i njegova velika prijateljica - jedna od najlepših žena na planeti, Šarliz Teron.

- Ne znam da li ovo znaš, ali unutra ćeš videti Šarliz Teron. Možda je nisi video od onog trenutka u Palm Springsu - rekao je novinar, dok je Đoković kroz osmeh nastavio:

- Moja partnerka u miks dublu. Moramo ubrzo opet da delimo teniski teren zajedno. Jedva čekam da je vidim i proverim kako joj ide sa tenisom.

profimedia0854080743.jpg
Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Šarliz Teron i Novak Đoković su bili deo egzibicije pod nazivom "Desert Smash, uoči turnira u Indijan Velsu. Tada je Novak zamenio Frensisa Tijafoa i postao partner čuvenoj glumici kada se desila i legendarna scena tokom jednog poena.

- Hajde, lenjo ko**le - zagrmela je u šali Teron tada na Đokovića koji je trčao u pokušaju da osvoji poen, a Novak je uzvratio:

- Šarliz me je naterala da se pomučim danas, ali valjda je to bio deo taktike. Bila je čast biti deo ovog događaja.

BONUS VIDEO:

Kurir Novak Đoković o mogucem meču sa Nadalom