3333.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Španski teniseri Karlos Alkaraz i Rafael Nadal plasirali su se u drugo kolo turnira u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Španci su u prvom kolu savladali Argentince Maksima Gonzalesa i Adresa Moltenija u dva seta (7:6, 6:4), sa sat i 47 minuta.

Nakon meča trofejni španski teniser odgovorao je na pitanja novinara u miks zoni, a jedno je glasilo: Da li bi potencijalni meč sa Đokovićem mogao da bude "poslednji ples"?

"Ko kaže da je "poslednji ples"?", rekao je Nadal.

whatsapp-image-20240727-at-19.17.25-88971755.jpg
Kurir Sport 
foto: Kurir sport

"Predstavljati Španiju na Olimpijskim igrama u ovoj kombinaciji je fantastično. Sa ovom pobedom smo dobili šansu da sanjamo još malo. Igrali smo dobro kao tim, to što je Karlos bio uz mene mi je davalo mir i samopouzdanje. Treba da uživamo u ovom danu i da nastavimo dalje", kaže Španac.

Da li će igrati singl?

"Ne znam, razgovaraću sa timom. Donećemo odluku koja je najbolja za nas kao ekipu, kako bismo imali najveće šanse da donesemo medalje Španiji. Da povećamo šanse da se to dogodi. Nekada je manje više. Sutra ćemo doneti odluku da li ću igrati ili ne, moram da razgovaram sa svima", poručio je Nadal.

(Kurir sport)