Srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u finale Olimpijskih igara u Parizu da ne želi da se zaustavi na tome, i dodao da u finalu ide na zlato.

"Teško je sad sabrati sve emocije. Moje prvo finale na Olimpijskim igrama. Neću da stanem na ovome u finalu idem na zlato. Ali prvo da proslavim kako dolikuje. Obezbedio sam medalju za Srbiju", rekao je Đoković posle meča.

whatsapp-image-20240802-at-9.07.10-pm.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Upitan je bio Novak na konferenciji za medije koliko mu znači podrška porodice, a posebno to što su njegova deca na tribinama dok on ostvaruje najveći sportski san.

"Prisustvuju prvom, možda i jedinom finalu na Olimpijskim igrama, veliko je zadovoljstvo što su tu. Sin to malo drugačije prati od Tare, ona malo gleda, pa malo crta i tako. Porodična atmosfera koju sam imao ovde mnogo znači. Stefan je trebalo da bude na meču... Drugari su im neki došli juče, žive u Parizu, to je važnije", objasnio je Nole.

Dado đilas STEFAN I TARA DANAS NISU GLEDALI TATU: Đoković objasnio zašto njegova deca nisu bila na tribinama i sve SLATKO NASMEJAO!

(Kurir sport)