Srpski teniser Novak Đokovićveć neko vreme pobede slavi tako što imitira "sviranje violine" na teniskom reketu što su pogrešno mnogi navijači ocenili kao nepoštovanje protivnika. Đoković je to radio zbog svoje kćerke Tare, koja je nedavno krenula na časove violine, pa je tako "zarazila" i Đokovića ovim instrumentom.

Sada nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Đoković nije stigao od naleta emocija da proslavi "svirajući reket", ali je angažovao poznato litvanskog violinistuJulijana Mihailoviča Rahlinakoji je za njega priredio spektakularno veče.

"Kakva nezaboravna noć... Prethodne noći smo Sara Mekeravi i ja svirali na improvizovanom koncertu za neverovatnog Novaka Đokovića da sa njim proslavimo osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. I znate šta? Novak je uzeo Sarinu violu i svirao je duet sa mnom. Ko bi rekao da je takav talenat. Da li ćemo možda u budućnosti videti Novaka Đokovića kao violistu svetske klase?", zapitao se Litvanac koji je na Instagramu podelio i snimak sa proslave. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Što sam slavio sa reketom? To je bilo posvećeno mojoj Tari koja unazad 6 meseci svira violinu", objasnio je Novak Đoković nakon pobede nad Aleksejem Popirinom na Vimbldonu, da bi se potom suočio i sa zvižducima.

Podsetimo, Novak je iz Pariza doputovao u Crnu Goru i trenutno je na odmoru sa svojom porodicom.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

Printscreen/RTS Novak Đoković izvadio krstić