NEĆETE MU SKORO VIDETI LEĐA! BRITANCI ŠALJU NOVAKA ĐOKOVIĆA U PENZIJU: Evo KAKO su zaključili da je NAJBOLJI U ISTORIJI GOTOV!
Foto: Dado Đilas

nestvarno

NEĆETE MU SKORO VIDETI LEĐA! BRITANCI ŠALJU NOVAKA ĐOKOVIĆA U PENZIJU: Evo KAKO su zaključili da je NAJBOLJI U ISTORIJI GOTOV!

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je sebi da pruži nekoliko dana odmora posle ispunjenja višegodišnjeg sna. Osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu i obradovao je celu Srbiju, da bi potom slavio u Parizu, Crnoj Gori, Hrvatskoj i na kraju među svojim narodom u Beogradu.

Međutim, mediji u Engleskoj ne bi bili mediji u Engleskoj da ne nađu "dlaku u jajetu". Tako je britanski "Ekspres" objavio tekst u kome analiziraju kako je Đoković "prekršio svoje zlatno pravilo" za vreme proslave olimpijske medalje pošto se na pojedinim snimcima vidi i kako pije alkohol. Ništa neuobičajeno u tim trenucima, međutim zainteresovali su se za to jer dobro znamo koliko Nole pazi na svoje telo i retko kada konzumira alkoholna pića.

"Srbin je viđen kako pije alkohol dok luduje sa svojim voljenima u Dubrovniku nakon osvojene titule. Đoković je viđen sa nečim što deluje kao šampanjac pre nego što je sa jahte skočio u more", piše britanski "Ekspres".

Novak Đoković, Jahta
foto: Screenshot

U istom tekstu podsećaju na intervju koji je Đoković dao za "Vajs" pre pet godina kada je pričao upravo o tome da retko pije: "Nisam godinama pio. Nekada pijem i kao sportista koji retko pije, što je opšte poznato, znajte i da me jedno piće baci u mašinu i ne znam gde sam", pričao je tada Nole.

"Ali, to ne znači da nije Đoković povremeno pio i u prošlosti. Izgleda da ga je spremnost da mu je omekšao kako se približava penzionisanju", navodi autor teksta i podseća da je Đoković nakon pobede nad Nadalom, u onom epskom meču od šest sati na Australijan openu 2012. godine, morao da pije pivo zato što je išao na doping-test, a posle neverovatne borbe potpuno je bio dehidrirao.

Novak Đoković
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Novak Đoković je viđen samo sa čašom vina i na proslavi u Parizu na kojoj je bio i Dušan Vlahović, dok je posle uživanja sa porodicom na primorju došao u Beograd gde su ga dočekale hiljade ljudi.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track