Bivši teniser, Tim Henman, uputio je moćne reči na račun Novaka Đokovića.

Kako kaže, nekada četvrti teniser sveta ubeđen je da će Đoković nastaviti sa svojom dominacijom i da se još uvek neće zaustaviti.

"Po tome kako on radi, ne mislim da će on reći sebi, uzeo sam zlato i to je to. I dalje ima ogromnu strast prema igri. Voli to što radi i sve to može da krene u drugom pravcu. Osvajanje zlata na Igrama može da ga oslobodi. Mi možemo da pomislimo da je štiklirao sva moguća polja na listi ciljeva i da sad igra samo za nagrade. On može da izađe na teren bez pritiska i pokuša da osvoji još jedan US Open. To može da bude opasno za sve ostale jer će igrati slobodno i dok je još zdrav i spreman ima u sebi snage za bar još nekoliko titula", rekao je Henman.

Novak Đoković je nedavno osvojio zlatnu medalju u Parizu, pobedivši Karlosa Alkaraza u finalu.

"Videti to šta je Novak uradio u Parizu, to je neverovatno. Posebno to šta je uradio u tom finalu sa Alkarasom. Bilo je to jedno od njegovih najboljih izdanja u karijeri. Pritisaka je nešto što namećete sami sebi, a Novak je mnogo pričao o tome koliko mu to zlato znači, a čak i po njegovim zadivljujućim standardima, sa 37 godina to mu je bila poslednja šansa. Pobediti Alkarasa, koji je osvojio Rolan Garos i Vimbldon bilo je nešto apsolutno fenomenalno", zaključio je Henman.

Kurir sport

Bonus video:

Instagram/djokernole Novak objavio HIT snimak iz automobila