NOVAK SE NEKOLIKO PUTA OGLASIO U JEKU SINEROVOG SKANDALA! Pogledajte šta je Đoković imao da poruči dok CEO SVET priča o Italijanu
Foto: Dado Đilas

NOLE

NOVAK SE NEKOLIKO PUTA OGLASIO U JEKU SINEROVOG SKANDALA! Pogledajte šta je Đoković imao da poruči dok CEO SVET priča o Italijanu

Tenis -

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je izuzetno aktivan na društvenoj mreži Instagram u noći između utorka i srede.

Novak je stigao u Njujork gde će se od 26. avgusta igrati US open na kojem će pokušati da odbrani titulu iz prošle sezone.

Posle zlata na Olimpijskim igrama, kratkog predaha i treninga u Crnoj Gori, Đoković je doputovao u SAD i poslednje dane pred turnir provešće u "velikoj jabuci".

Na Instagramu je najpre poslao poruku Filipu Krajinoviću koji je završio karijeru, a zatim je usledio niz objava.

Podelio je fotografiju na kojoj se nalazi sa češkim teniserom Jiržijem Lehečkom i njemu poželeo sreću na predstojećem grend slemu, zatim je podelio objavu braće Sinković Marina i Valenta koji su na Olimpijskim igrama osvojili zlatnu medalju u veslanju. Oni su na zajedničkom profilu objavili fotografiju sa Novakom.

Novak Đoković, Jirži Lehečka
foto: Printscreen

Podelio je i snimak na kojem se vidi zanimljiva proslava jednog navijača nakon osvajanja olimpijskog zlata.

navijač
foto: Printscreen

Potom je Novak uputio rođendansku čestitku bratu Marku, podelio uspomenu na meč protiv Huana Martina del Potra na US openu i objavu ovog turnira o njegovom dolasku.

Novak Đoković, Marko Đoković
foto: Instagram/djokernole

Uprkos svemu tome, Đoković i njegove aktivnosti nisu ni blizu naslovnica i udarnih mesta portala širom sveta, pošto je situacija Janika Sinera vest broj jedan.

Podsetimo, Italijan je dva puta bio pozitivan na doping testu, ali po svemu sudeći neće biti kažnjen za to.

On i njegov tim su imali neobično objašnjenje koje je prihvaćeno, a reakcije iz sveta tenisa zbog ovog slučaja se samo nižu i verovatno će se tek pričati o tome u narednim danima.

Posmatrajući slične situacije iz prošlosti samo je pitanje kada će i Novak dobiti pitanje da iznese svoje mišljenje.

Bonus video:

00:25

Novak Đokovic stigao u Crnu Goru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track