KAKO JE ĐOKOVIĆ REAGOVAO KADA JE PRVI PUT VIDEO SINERA POSLE SKANDALA? Navijači mu tražili da strogo izbegava Italijana, ali...
Foto: Printscreen

SUSRET

KAKO JE ĐOKOVIĆ REAGOVAO KADA JE PRVI PUT VIDEO SINERA POSLE SKANDALA? Navijači mu tražili da strogo izbegava Italijana, ali...

Tenis -

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već nekoliko dana provodi i trenira u Njujorku.

Nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama, Đoković je imao kraći predah, a zatim je otišao u Crnu Goru gde je vredno radio pre odlaska u SAD.

Sada se priprema za poslednji grend slem u sezoni, a u centru pažnje ovaj put nije on, već Janik Siner. Prvi teniser na ATP listi je već nekoliko dana glavna tema razgovora ljubitelja tenisa, ali i pisanja medija širom sveta.

Njegov doping skandal je dobio puno prostora, a Đoković je od navijača dobio savet kako da se ponaša pri susretu sa italijanskim teniserom.

Na jednom popularnom nalogu koji vodi navijačica srpskog tenisera pojavila se poruka upućena Novaku pred najavljeni okršaj sa Sinerom u piklbolu.

"Dragi Novače, imam molbu za tebe kada kasnije budeš igrao piklbol sa Sinerom. Molim te nemoj da se rukuješ sa njim ili bilo kim iz njegovog tima. Znaš da postoji nula šansi da bi imali tretman kao on u slučaju da se kod vas nađe čak i beskonačno mali tragovi klostebola", poručeno je Đokoviću.

Usledile su brojne reakcije navijača koji su potvrdili da i oni žele da Đoković izbegava Sinera, ali je bilo i onih koji misle da je ovakva objava nepotrebna.

Novak se pojavio na zakazanom događaju i igrao je piklbol sa Sinerom, a prethodno su se njih dvojica srela i na terenu stadiona "Artur Eš".

Italijan je završavao trening, a Srbin je došao da odradi svoj. Novak je prišao Janiku, a nakon pozdrava su razmenili nekoliko reči pre nego što je svako nastavio na svoju stranu.

Bonus video:

00:12

Đoković i Siner igraju piklbol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track