OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO U NJUJORKU! ĐOKOVIĆ ŽESTOKO TRENIRAO, A ONDA - ŠOK! Čekali ga pola sata, da je izašao na teren...
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

US OPEN

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO U NJUJORKU! ĐOKOVIĆ ŽESTOKO TRENIRAO, A ONDA - ŠOK! Čekali ga pola sata, da je izašao na teren...

Tenis -

Novak Đoković je propuštanjem treninga na US Openu zabrinuo navijače, a danski mediji su otkrili detalje iz Njujorka.

Srpski teniser je trebalo da trenira na terenu stadiona "Artur Eš" sa Holgerom Runeom, ali se nije pojavio.

Prema navodima sa sajta danske televizije "TV 2", mladi Danac i Đoković su radili zajedno na jednom od manjih terena od 12 do 13 časova po lokalnom vremenu, a na "Artur Ešu" su imali termin od 13 do 14 časova.

Rune se nakon uvodnog dela treninga prebacio na teren najvećeg stadiona gde je čekao Novakov dolazak.

Novak Djoković, Novak Đoković, Olimpijada, Pariz, Medalja, Zlatna Medalja, Zlato, Srpska Zastava, Ajfelova Kula, Ajfelov Toranj
foto: Dado Đilas

Tim srpskog tenisera je izašao na teren, tu su bile i torbe sa njegovom opremom. Posle otprilike 30 minuta članovi Đokovićevog tima su pokupili stvari i otišli.

"TV 2" je od Runeovog tima čuo da su Novak i Holger odradili prvi deo treninga na veoma visokom nivou. Nakon toga su Danac i njegovi ljudi obavešteni da bi Đoković morao da bude podvrgnut određenom tretmanu ako bi nastavio trening.

Kada je postalo jasno da se Novak neće pojaviti na terenu, Rune je taođe otišao i trening završio na nekom drugom mestu.

Holger Rune, Novak Đoković
foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

US Open počinje 26. avgusta i trajaće do 8. septembra. Novak bi trebalo da igra prvog dana turnira protiv Moldavca Radua Albota.

Čini se da postoji određeni problem sa povredom, ali dok se Đoković ne oglasi po tom pitanju navijačima ostaje samo da nagađaju da li je u pitanju koleno koje je operisao nakon Rolan Garosa ili nešto drugo.

Bonus video:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track