DAJU MU PREDSEDNIČKI TRETMAN, NIKADA U ŽIVOTU TO NISAM VIDEO! Siner ponovo u centru pažnje! Svi su digli glas posle doping afere!
Foto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

haos zbog italijana

DAJU MU PREDSEDNIČKI TRETMAN, NIKADA U ŽIVOTU TO NISAM VIDEO! Siner ponovo u centru pažnje! Svi su digli glas posle doping afere!

Tenis -

Puno bure diglo se oko Janika Sinera koji je dva puta bio pozitivan na doping testu, ali je uspeo da izbegne veliku kaznu. Mnogi smatraju da je Italijan to izveo jer imao dovoljnu moć u svetu tenisa i da neko slabijeg rejtinga ne bi prošao ovako blago.

Zbog Sinerove situacije skoro svi u svetu tenisa digli su glas, a sada se oglasio i britanski teniser Lijam Brodi koji je osuo žestoku paljbu po Italijanu.

- Kao ne tretiraju ga ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN kako bi zadržao svoj imidž. Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto - napisao je Brodi uz emotikone koji plaču od smeha.

Brodi koji je trenutno 283. teniser planete, a najbolji rejting bila mu je 93. pozicija na ATP listi, ubrzo se još jednom oglasio i rešio je da objasni da ne mrzi Sinera.

- Luda stvar je što neki ovde misle da mrzim Sinera. Ja mislim da je on apsolutno brilijantan. Fantastičan je teniser i uvek je bio veoma skroman. Njegov sam fan još otkako je igrao na čelendžerima, što je mnogo duže nego što ga mnogi ljudi, koji su uvređeni mojom objavom, podržavaju - objasnio je on.

Dakle, Britanac je samo digao glas zbog dvostrukih aršina u svetu tenisa, ali su očigledno mnogi to drugačije razumeli.

BONUS VIDEO:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track