"NOVAKU JE OVO NAJVEĆA MOTIVACIJA NA US OPENU" Brajović nema dilemu: Meč protiv Albota potvrdio energiju koju Đoković poseduje!
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"NOVAKU JE OVO NAJVEĆA MOTIVACIJA NA US OPENU" Brajović nema dilemu: Meč protiv Albota potvrdio energiju koju Đoković poseduje!

Tenis -

Novak Đoković startovao je na US openu i ostvario pobedu protiv Albota, savladavši ga rezultatom 3-0.

Inače, poznata analitička kuća Opta nije bila optimistična u prognozama za Đokovića, pa je našeg tenisera stavila tek na treće mesto po šansama da osvoji pehar, a ispred njega nalaze se dva najveća rivala Janik Siner i Karlos Alkaraz.

Gost jutarnjeg programa "Redakcija" bio je teniski analitičar Vuk Brajović, koji je dao svoju ocenu za gornjepomenute prognoze.

02:53

NOVAKU JE OVO NAJVEĆA MOTIVACIJA NA US OPENU Brajović nema dilemu: Meč protiv Albota potvrdio energiju koju Đoković poseduje!

Brajović se osvrnuo na prognoze Opte, te rekao da se ne slaže sa njenim viđenjem oko US opena.

- Opta je umela da pogreši, poslednji put sam se sa time suoči na Australian openu, ponekad su to procene koje se baziraju na trenutnim interesima tih prognozerskih kuća, da ih ne nazovemo drugačije. Ipak, najvažnije je da je Đoković sve svoje atribute pokazao na zavidnom nivou u pobedu protiv veoma neugodnog Albota. Meč je bio fizički veoma zahtevan, a to potvrđuje da Novak ima dovoljno energije i motivacije za ovaj gren slem. U svakom slučaju, ne delim mišljenje Opte - započeo je Brajović, pa dodao:

- Što se motivacije tiče, Novak uvek nađe način, ovoga puta svakako to jeste zlatna medalja, jedan osvrt ka sudbini, spominjao je da je gledao fotografiju sa ćerkicom Tarom kada je gubio na olimpijadama, rekao je da veruje u sudbinu. Naravno, spominjao je svoje iskustvo i znanje igranja u ovim uslovima, on svakako sve to ume da preokrene u jedinstvenu prednost.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track