SINER PAO NA DOPING TESTU, A ĐOKOVIĆA SNIMILI KAKO UZIMA OVO! Novak u prvom planu posle detalja koji je mnogima promakao! (FOTO)
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

samo prirodno

SINER PAO NA DOPING TESTU, A ĐOKOVIĆA SNIMILI KAKO UZIMA OVO! Novak u prvom planu posle detalja koji je mnogima promakao! (FOTO)

Tenis -

Novak Đoković uspešno je započeo pohod na 100. titulu u karijeri. Nije Noletu smetao termin meča, pa je sa 3:0 počistio Moldavca Radua Albota na startu US opena, a tokom ovog susreta Đoković je snimljen kako još jednom jede urme.

Dok je Janik Siner dva puta pao doping test, ali se kasnije izvukao sa minimalnom kaznom, srpskog asa su kamere na US openu snimile kako energiju dobija prirodnim putem - uzimajući zdravu namirnicu koja ga gura napred, posebno kada su mečevi u kasnim terminima u pitanju.

Svojovremeno je Novak napravio šou na Rolan Garosu kada je posle sukoba sa svojim timom tokom meča protiv Lorenca Musetija u objašnjenju spomenuo upravo urme.

- Banane, urme i voda, ja stvarno ne shvatam, svaki meč isto. Dogovorimo se, a oni i dalje ne razumeju. Donesu mi jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku, nema urme. Pa mi donose neke magnete, ma, svašta nešto - pričao je on tada.

Što se urmi tiče, doktorka Sintija Sas, specijalista za zdravu ishranu otkrila je zbog čega su one toliko zdrave.

- Tri urme sadrže oko 18 odsto dnevne vrednosti vlakana, što je važno za normalno funkcionisanje gastrointestinalnog trakta.

BONUS VIDEO:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track