"IZGLEDA AMATERSKI, HAJDE SREDITE TO" MAREJ PROZVAO ORGANIZATORE US OPENA! Britanac besan zbog haosa kroz koji je prošao i Novak
Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

us open

"IZGLEDA AMATERSKI, HAJDE SREDITE TO" MAREJ PROZVAO ORGANIZATORE US OPENA! Britanac besan zbog haosa kroz koji je prošao i Novak

Tenis -

Organizatori Gren slem turnira često su na udaru javnosti zbog svojih diskutabilnih odluka kada je raspored mečeva u pitanju, a sada je svoj glas podigao legendarni Endi Marej, koji je ljude sa najvećih turnira žestoko isprozivao.

U toku je US Open, Ćinven Ženg i Donna Vekić su svoj meč završile jutros u 08.20 po srpskom vremenu, odnosno u 02.20 po vremenu u Njujorku, što nije prvi put da se dešava.

Mnogi teniseri i teniserke prolaze kroz ovakvu torturu, a to najbolje zna Novak Đoković, koji je u Parizu svoj meč protiv Lorenca Musetija završio u 3 sata posle ponoći.

Sada je to prokomentarisao Endi Marej, koji je ljudima koji se bave rasporedom skrenuo pažnju a čitavu situaciju nazvao je haosom.

- Situacija sa rasporedom mečeva je totalni haos. Izgleda tako amaterski da vam mečevi na turniru traju u 02.00, 03.00, pa i 04.00 ujutru. Hajde sredite to - napisao je Endi i tagovao US open, Australijan open, Vimbldon i Rolan Garos.

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track