Amerikanka Ema Navaro pravi je hit ovogodišnjeg US opena.

Prvi put u karijeri uspela je da se plasira u polufinale nekog grend slema, pošto je u četvrtfinalu US opena savladala favorizovanu Paolu Badosu iz Španije rezultatom 6:2, 7:5.

Amerikanka, koja živi svoju bajku u Njujorku, sjajnim partijama na terenu privukla je ogromnu pažnju javnosti, međutim, to nije jedini razlog zbog kog je Ema posebno interesantna ljubiteljima tenisa širom planete.

U centar pažnje stigla je i zbog bogatstva koje poseduje njena porodica.

Ema, koja je rođena 2001. godine, ćerka je Bena Navara, osnivača Šerman finansijske grupe i pretpostavlja se da je njena porodica "teška" oko tri milijarde dolara.

Porodica Navaro u svom vlasništvu ima i veliki broj hotela, a Ema je zbog toga bogatija od Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera zajedno!

"Moram da odam priznanje mom tati. On je verovatno najpametniji čovek koga poznajem i tokom godina preneo je mnoga znanja i mudrosti na moju braću, sestre i mene", izjavila je jednom prilikom Ema.

Iako njena porodica ima veliko bogatstvo i Ema "pliva" u novcu, ona je i sama sposobna da zaradi, pa je do sada u karijeri inkasirala oko 1,7 miliona dolara.

Ema ima 23 godine, trenutno je 12. teniserka sveta i nema dileme da će njena karijera tek ići uzlaznom putanjom.

Kurir sport/J.M.

Kurir Novak Đokovic stigao u Crnu Goru