Supruga najboljeg srpskog tensera Jelena Đoković govorila je o roditeljstvu, ali i otkrila da li kažnjava Stefana i Taru kada su neposlušni.

"Deci su potrebna pažnja i bliskost. Najteži je posao izvesti decu na pravi put. Danas je posebno teško jer se izgubila kultura porodice", istakla je ona prvo.

stefan-djokovic-jelena-djokovic-profimedia0888281073.jpg
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 
foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

"Okrenuli smo se institucijama kao osnovama za vaspitanje dece, a ne porodici, gde se uče tradicionalne vrednosti. Krivimo nastavnike, državu, okolnosti...", rekla je Jelena Đoković, pa nastavila:

"Ja sam se ponovo rodila kad su se rodila moja deca. Rodila sam se u velikom neznanju, iznova sam počela da učim o životu i sebi. Deca su najveći učitelj. Svaki dan svane sa nekom novom lekcijom od moje dece" istakla je supruga slavnog tenisera.

mudrost-traume-film-18092023-0022.jpg
Marija Mladjen/ATAImages 
foto: Marija Mladjen/ATAImages

"Dosledna sam, kad kažem nešto deca znaju da će tako i da bude. Nemam potrebu da ih ja sad nešto kažnjavam, znaju koje su granice. Novak i ja smo postavili ta neka pravila koja su lepo i jasno objašnjena našoj deci. Deca nekad testiraju granice, ali naša doslednost ih vraća unutar te naše kuće ljubavi, tu opstajemo zasad dobro", jasna je bila Jelena.

(Kurir sport/Blic)