Boris Beker (56), bivši teniski as i trener Novaka Đokovića, oženio se po treći put.

Slavni Nemac je pred matičara odveo 23 godine mlađu Lilijan de Karvaljo Monteiro. Njih dvoje su tako krunisali višegodišnju vezu.

Nova gospođa Beker je poreklom sa afričkog ostrva Sao Tome i Principe. Ima čak tri fakultetske diplome, a govori pet svetskih jezika. Potiče iz ugledne i bogate porodice. Njen otac je bio ministar odbrane države Sao Tome i Principe, takođe i predsednički kandidat 2014. godine.

Iako ima sve uslove za to, Lilijan se ne eksponira previše u javnosti i o njoj se ne zna ništa više od osnovnih podataka. Nema društvene mreže, a i kada se pojavi na nekom javnom događaju, uglavnom je ruku pod ruku sa Borisom.

Ono što su modni analitičari primetili, jeste da na malobrojnim fotografijama koje mogu da se vide, uglavnom nosi klasičan stil gde dominiraju bela i crna boja.

Par trenutno živi u Milanu, gde se preselio iz Velike Britanije, gde je Beker robijao zbog bankrotstva. Beker je upravo u Milanskoj katedrali i zaprosio Lilijan 2021. godine.

Pre Lilijan, Boris je bio u osmogodišnjem braku sa Barbarom, od 1993. do 2001. godine. Drugi brak je trajao jednu godinu duže, sa Lili je bio devet godina zajedno do 2018. godine.

Kurir sport