Dejvis kup reprezentacija Srbije savladala je Grčku, a odlučujuću pobedu doneo je dubl Novak Đoković - Hamad Međedović.

Po završetku meča Đoković i Međedović su se obratili publici.

Hamad Međedovićje prvi izneo utiske.

- Ništa slično u svom životu nisam osetio. Uživao sam u svakom trenutku na terenu. Hvala vam još jednom i nadam se da ćemo se opet videti - istakao je Međedović.

djokovic-medjedovicthanos-tsitsipas52389.jpg
Starsport 
foto: Starsport

Zatim se publici obratio i Novak Đoković koji je rekao da jedva čeka da ponovo zaigra pred srpskim navijačima i ove reči mogu da raduju sve u našoj zemlji.

- Došli ste u velikom broju, zadovoljstvo je igrati pred vama. Jedva čekam da ponovo zaigramo pred vama, vi ste nam snaga i hvala vam od srca na podršci. Hteo bih samo još dve stvari. Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbu i staloženost u momentima kada se lomio rezultat on je nosio naš tim. Svaka čast kako si se poneo sa pritiskom, Hame - počeo je priču Đoković, pa emotivno dodao:

- Poslednja stvar, ono što je nama svima bitno, naš prijatelj Filip Krajinović se povlači iz tenisa zvanično i želeli bismo da ga pozovemo da mu odamo priznanje i zahvalnost za sve što je uradio za srpski tenis. Danas mu je poslednji dan profesionalne karijere i zaslužio je ogroman aplauz za trud koji je uložio - zaključio je Novak, a onda pozvao publiku da ovacijama pozdravi Krajinovića koji je zvanično završio karijeru.

BONUS VIDEO:

Kurir Novak Đokovic stigao u Crnu Goru