Dejvis kup reprezentacija Srbije savladala je Grčku i izborila opstanak u svetskoj grupi. Naš tim ponovo je nosio Novak Đoković koji je posle pobede u dublu sa Hamadom Međedovićem odgovarao na brojna zanimljiva pitanja.

Jedno od njih bilo je i da li očekuje sina Stefana u dresu Dejvis kup reprezentacije Srbije, a Đoković je u odgovoru otvorio dušu i poslao važnu poruku mlađim teniserima.

djokovic-medjedovicthanos-tsitsipas52398.jpg
Starsport 

- Ne znam ljudi, mnogo je to daleko, videćemo da li će igrati tenis, ali otom, potom, pričao sam i ranije, imamo juniorsku reprezentaciju, svi upijaju, Hamad debitovao sada pred punim Pionirom, drugačije je kada to doživite sa reketom u ruci, siguran sam da je prošao kroz sijaset emocija, srećan je kraj. Hamada pratim dugi niz godina, trudim se da budem na raspolaganju svim teniserima za savet, njihovim roditeljima. Kada nemate jak savez, teniser i familija se oslanjaju na individualni slučaj, da napravi karijeru bez pomoći sa strane. Drago mi je da je taj Teniski centar koji smo imali dao odskočnu dasku Hamadu, Olgi i još nekima - rekao je Novak.

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "NIKADA NISAM VIDEO NOVAKA DA SE TAKO BRZO ISCRPI" Brajović: Evo šta je uticalo da Đoković zatraži medicinsku pomoć usred meča