Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlučio je da napravi kratku pauzu u karijeri nakon što je igrao za Srbiju u Dejvis kupu i doneo dve pobede protiv Grčke za opstanak u Svetskoj grupi. Odmah nakon tih obaveza uputio se u Bugarsku na revijalni meč protiv velikog prijatelja Grigora Dimitrova, a tamo je najmanje bilo tenisa.

Grigor i Novak su se skidali pred punom halom, pevali narodnjak koji je i u Srbiji veoma popularan, a usput i pustili klince da odigraju nekoliko poena i dožive iskustvo koje će zauvek pamtiti. Nakon meča se žurka preselila u klub, gde su Novak Đoković i GrigorDimitrov ponovo zajedno pevali, ali ovog puta uz Kameliju, poznatu bugarsku folkerku.

Svoj veliki hit "Luda po tebe" zapevala je na uvce najboljem teniseru svih vremena, a to je naplatila čak 10.000 evra! Lokalni mediji tvrde da je žurka potrajala sve do pet časova ujutru, pa se može reći da je Kamelija u potpunosti opravdala zarađeni novac jer je celu noć zabavljala posebne goste. 

Proslava je organizovana u poznatom klubu u Sofiji, ali u potpunoj tajnosti. Na nju je kasnije pozvan čak i gradonačelnik Sofije, a Kamelija je za "debeo" honorar pristala da se pojavi iako tih dana nije trebalo da bude u glavnom gradu Bugarske. Na kraju krajeva, ne javlja se svaki dan prilika da se peva pred Movakom Đokovićem, pa je nekadašnja "Playboy" zečica iskoristila šansu i da dobro zaradi i da napravi jedan od najvećih nastupa u karijeri.

Inače, njena pesma "Luda po tebe" je kopija pesme Lepe Brene "Luda za tobom", ali prepevana na bugarski jezikom, sa muzičkom podlogom koja je ukradena iz Grčke. Na Balkanu je veliku popularnost stekla nakon "Južnog vetra", u kojem se koristila baš bugarska verzija numere.

Kurir sport / Mondo

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem