Italijanski teniser Janik Siner pobedio je Novaka Đokovića u polufinalu Slema šest kraljeva u Rijadu rezultatom 2:1 (6:2, 6:7, 6:4).

Gledali smo pravu poslasticu za sve ljubitelje belog sporta, a iako je Novak poražen, nema za čim da žali. Pomenuti asovi su nam pružili maratonske gemove, fantastične poene i sve što tenis ima da ponudi.

Pokazao je Đoković da i u 37. godini života protiv ovakvog Sinera ima šta da pokaže, a nakon meča rekao je:

- Bila je sjajna atmosfera, naelektrisana, kako na terenu tako i u publici. Od početka meča sam zaostajao, borio sam se na svoj način, uspeo sam da uzvratim, ali na moju žalost bio je mnogo dobar, bolje je igrao, imao sam sreće da dobijem drugi set. Imao sam neke šanse i u trećem setu, ali sve u svemu bilo je bučno na tribinama, zabavno. Bilo je zaista uživanje igrati ovde, baš kao i u decembru prošle godine protiv Alkaraza, ponovo je bila sjajna atmosfera. Zahvaljujem se i publici na podršci - rekao je Novak Đoković posle poraza.

 Upitan je Đoković kako je danas video Janika Sinera.

- Bolje nego sebe. Jednostavno rečeno, igrao je na veoma visokom nivou, nije bez razloga broj jedan na svetu. Pokušao sam da se borim, da se vratim, što sam i činio, bio sam blizu, ali je bio bolji u odlučujućim momentima - dodao je Đoković.

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem