PODMUKAO PLAN BRITANACA DA NAPAKOSTE NOVAKU! Isplivali sve detalji - lansirali su LAŽ, čak i izmislili Đokovićevu izjavu!

Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanci nastavljaju kampanju protiv najboljeg tenisera svih vremena

Novak Đoković dao je izjavu na Vimbldonu koja je uzburkala javnost. Posle pobede protiv Holgera Runea stao je pred kamere i isprozivao sve koji su pokazali nepoštovanje i koji su se nesportski ponašali tokom meča.

Kratko i jasno ih je poslao na spavanje i rekao im "laku nooooooooć". Njegove reči odzvanjaju i dalje širom sveta i citirali su tu izjavu mnogi, posebno po društvenim mrežama.

Tako je britanski "Skaj sport" pokušao da izmeni njegovu izjavu i da doda reč koju on nije izgovorio. Želeli su time verovatno dodatno da izazovu bes od strane onih koji ne vole Srbina, ali nisu uspeli. Dodali su reč "veliki" (igrač) u izjavu kojom je govorio o sebi i to je ubrzo primećeno, mnogi su ih zbog toga isprozivali.

"Svim onim ljudima koji su izabral da pokažu nepoštovanje prema velikom igraču, u ovom slučaju prema meni, želim laku nooooooć", napisali su na zvaničnom profilu "Skaj sporta", samo što je Novak izgovorio "nepoštovanje prema igraču".

PODMUKAO PLAN BRITANACA DA NAPAKOSTE NOVAKU! Isplivali sve detalji - lansirali su LAŽ, čak i izmislili Đokovićevu izjavu!  Youtube

Brzo su se javili Đokovićevi navijači i istakli da nije veličao sebe, apelujući da prenesu izjavu onako kako je i izrečena. Došlo je dotle da ih je i Tviter ispravio i naglasio da to nije rečeno.

Kurir sport / Mondo