ON JE SVETAC KOJI HODA! Novak Đoković JOŠ JEDNOM pokazao humanost! O DIRLJIVOM susretu iz Pariza priča CEO SVET! (FOTO)

Dado đilas

Novak Đoković je jedan od najhumanijih ljudi na planeti, a toliko puta je pomogao ugroženima da bi samo od toga mogao da se napravi film.

Nikada Novak nije sebe stavljao u prvi plan, sve što je radio bilo je iz srca, a tako je bilo i u slučaju male Sofije Markuljević koja je pre nekoliko godina ujedinila Srbiju u borbi za najskuplji lek na svetu.

Nole se sam javio porodici devojčice, donirao je određeni iznos, ali do susreta uživo nije došlo...

Jeste četiri godine kasnije, na Olimpijskim igrama u Parizu, a dirljivu priču je podelio Sofijin otac Stefan.

- Neverovatno, 28. jula 2020. godine, preko zajedničkog prijatelja, javio nam se naš veliki Novak Đoković kako bi pomogao da Sofija što pre ode po lek. Zahvalili smo se, naravno, ali do ličnog kontakta nije došlo. Često sam razmišljao o tome, kako će izgledati naš susret jednog dana jer za mene lično, pored sportskih uspeha, on je svetac koji hoda zemljom. 28. jula 2024, četiri godine kasnije, imao sam priliku lično da ga zagrlim i da mu se zahvalim. Ne postoje reči koje mogu da opišu zahvalnost i poštovanje koje imam. HVALA za sve što si uradio za Sofiju i moju porodicu. Slava Bogu - napisao je Stefan Markuljević uz sliku sa Novakom.

Koliko god da je veliki šampion Nole u sportu, još je veći čovek...

Kurir sport

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OBORILI INTERNET! Pojavili se na svečanosti u Parizu i ZAPALILI javnost! Svi pričaju o srpskom paru!  Reuters