ĐOKOVIĆ POBEDIO KEPFERA, PA GOVORIO O PROBLEMIMA! Novak se MUČIO protiv Nemca, otkrio je i sa ČIM: Jedan podatak je NEVEROVATAN!

Dado đilas

Novak Đoković nastavio je svoj put ka olimpijskom zlatu i uosmini finala turnira u Parizu savladao je Nemca Dominika Kepferasa 2:0 (7:5, 6:3).

Po završetku ovog meča Novak nije krio zadovoljstvo, ali se dotakao i problema sa kojima se suočavao. Vrućina i sparina su mučili Đokovića, a posebno je neverovatan podatak da je tokom meča protiv Kepfera promenio čak četiri majice!

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

- Najteži dan kada su u pitanju uslovi. Neverovatna sparina, pun stadion, uslovi su bili teški za oba tenisera, ali i isti za kako za mene, tako i za njega. Bilo je teško, četvrta majica koju menjam, mnogo smo se znojili. Drago mi je što sam prelomio u prvom setu, dobro sam krenuo, ali me je iznenadio dobrom igrom. Brze su lopte i bio je nezgodan protivnik, potpuno drugačiji od Nadala. Bio sam izazvan na terenu i drago mi je što sam odgovorio na pozitivan način - počeo je priču Novak za RTS, pa se dotakao narednog rivala Stefanosa Cicipasa:

- Igrali smo finale ovde, na ovom terenu, 2021. godine. On je na Rolan Garosu najbolje rezultate beležio. Imao sam uspeha protiv njega, ali sam i gubio mečeve. Sve će biti teže i teže, ali biću spreman.

Kurir sport / RTS

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković konferencija na Olimpijskim igrama  Kurir