ĐOKOVIĆ PODELIO PORODIČNU TAJNU! Novak govorio o sinu Stefanu i njegovim rečima posle PORAZA: "Zapitam se - KOLIKO GODINA IMAŠ?!"

AL BELLO / Getty images / Profimedia
Kurir 
foto: Kurir

Novak Đokovićnastavio je svoj put ka olimpijskom zlatu i u osmini finala turnira u Parizu savladao je Nemca Dominika Kepfera sa 2:0 (7:5, 6:3).

Po završetku meča Novak je govorio o problemima sa kojima se suočavao, a zatim se, u novoj izjavi, dotakao raznih zanimljivih tema.

Prvo je pričao o Dominiku Kepferu koji ga je dobro namučio u osmini finala.

- Srećan sam zbog načina kako sam pronašao rešenja onda kada mi je to trebalo. Teški su bili uslovi, visok je bio odskok loptice. Nije imao puno da izgubi, ali sam ja imao nekoliko dobrih gemova zaredom i tako sam prelomio meč.

Druga tema bila je olimpijska medalja.

- Doneti medalju za Srbiju je veliki cilj. Imao sam dobrih Olimpijskih igara, ali polufinale mi je bilo teško da prođem. Sve ukupno je sjajno iskustvo.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Dotakao se i narednog protivnika - Stefanosa Cicipasa.

- Ne očekujem ništa manje od velike borbe. Znam njegovu igru veoma dobro. Igrao je ovde u finalu protiv mene. Zna kako da se nosi sa pritiskom. Neka bolji igrač pobedi. Igrali smo na tri i na pet setova. Posebno je dobar na šljaci, ima dobar servis i forhende. Biće teško za obojicu, igrali smo dobro i on i ja u prvim mečevima.

Ponovo je Novaka sa tribina bodrio sin Stefanza koga Đoković kaže da mu je najveća podrška

- Znači mi puno. On je najveća podrška, viče iz dubine pluća. Prati tenis, zna velike igrače. Ranije je posle poraza pitao šta se dešava, a sada samo dođe, zagrli me i kaže da će sve biti u redu. Zapitam se "koliko ti godina imaš?".

Bodrili su Novaka i Damir Mikec i Zorana Arunović, a Đoković im se zahvalio na podršci.

- Nisam ih video na tribinama, ali sam čuo da su gledali. Hvala im pre svega za zlatnu medalju koju su doneli Srbiji i hvala im puno na podršci.

Dominik Kepfer poželeo je Novaku Đokoviću da osvoji zlato jer je vreme da se to dogodi, a srpski as imao je zanimljiv komentar.

- Uvek je vreme za zlato... Videćemo.

Termin meča protiv Kepfera bio je nezgodan, ali Đoković više ne razmišlja o tome.

- Ne znam, to je iza mene... Razmišljam samo o meču sutra, video sam da Cicipas ne igra miks. Možda ćemo igrati u večernjem ili popodnevnom terminu, što će biti dobro ako se nastave ove vrućine.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković konferencija na Olimpijskim igrama  Kurir