ZBOG NJE JE VAVRINKA OSTAVIO ŽENU I ĆERKICU! Ko je FATALNA HRVATICA koja je napravila SENZACIJU u Parizu: Oduševila i našeg Novaka

Profime

Izgleda kao filmska diva...

Prelepa hrvatska teniserka Dona Vekić pleni pažnjom gde god da se pojavi.

Atraktivna hrvatska teniserka Dona Vekić napravila je neverovatnu senzaciju na olimpijskom turniru u Parizu.

Dona se plasirala Olimpijskih igara, pošto je posle dva seta pobedila Slovakinju Anu Karolin Šmidlovu 6:4, 6:0.

Plasmanom u finale Vekić je obezbedila treću medalju za Hrvatsku na ovogodišnjim Igrama, a u finalu i borbi za zlato će igrati protiv Kineskinje Cinven Džen.

Na nestvarnom uspehu Hrvatici je čestitao i naš Novak Đoković.

Ko je Dona Vekić?

Prelepa plavuša rođena u Osijeku često objavljuje fotografije na Instagramu koje izazivaju veliku pažnju javnosti.

Na njene čari pao je svojevremeno švajcarski teniser Stan Vavrinka. Vavrinka i Vekić su važili za jedan od najintrigantnijih parova zbog načina na koji su započeli romansu. Njih dvoje su 2015. godine počeli da se zabavljaju. Vavrinka je zbog 12 godina mlađe Done ostavio ženu i ćerkicu. Zbog toga su dugo krili vezu, a burnu ljubavnu romansu nisu mogli dugo da drže.

Raskinuli su 2021. godine godine.

Donu su kasnije povezivali sa hrvatskim fudbalerom Brunom Petkovićem.

"To je privatni život. Istina je da si mi dosta družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i razumemo se", rekla je svojevremeno Dona.

Ipak, kasnije se ispostavilo da ni ta romansa nije bila dugog veka.

Trenutno je bez angažmana u tom smislu.

Aktivna je na društvenim mrežama gde redovno objavljuje fotografije sa raznih putovanja, kao i glamurozna izdanja u kojima izgleda poput filmske dive.

Kokinakis i Dona Vekić?

Dok je bila u vezi sa Vavrinkom, kontroverzni as Nik Kirjos tvrdio je da je Dona imala aferu sa njegovim kolegom iz reprezentacije Tanasisom Kokinakisom.

Naime, 2015. godine tokim meča u prvom kolu Rodžers kupa, Kirjos je dobacio Vavrinki:

"Kokinakis je spavao sa tvojom djevojkom. Žao mi je što to moram da ti kažem, drugar", rekao je Kirjos, što su uhvatile tv kamere.

Vavrinka je pobesneo zbog izjave Australijanca, a Kirjos je zbog uvredljive opaske kasnije i novčano kažnjen od strane ATP.

Kurir sport

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova  Kurir televizija