NOLE POZIRA, APARATI ŠKLJOCAJU A SVET GLEDA VELIČANSTVENE FOTOGRAFIJE! Ponosni Srbin sa olimpijskim zlatom, ove fotke su za muzej!

Dado đilas

Najbolji teniser ikada, Novak Đoković juče je po ko zna koji put ispisao istoriju "belog sporta" i svoju zemlju učinio najponosnijom.

U spektakularnom finalu Olimpijskih igara, Novak Đoković je pobedio Karlosa Alkaraza i konačno osvojio to zlato koje mu jedino nedostajalo.

Savladale su emocije Novaka, te je snimak njegovih suza obišao čitavu planetu, a govori će se pamtiti i prepričavati u decenijama koje dolaze.

A onda, dan kasnije, kako već tradicija nalaže, red je na Novak Đoković obavi slikanje, ispred Ajfelovog tornja.

Inače, Đokoviću se sprema i svečani doček u glavnom gradu Srbije, a pored Novaka na čuveni balkon Starog dvora popeće se i ostali osvajači medalja. Za Srbiju su trenutno medalje na Olimpijskim igrama osvojili Novak Đoković, Zorana Arunović i Damir Mikec, ali očekuje se da će ih biti još u danima koji dolaze.

Kako je Kurir jutros pisao, svečani doček srpskih olimpijaca koji osvoje medalje na Olimpijskim igrama planiran je za utorak, 13. avgust, a tačan termin će se tek utvrditi.

Kurir sport

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ON ZNA KOLIKO DUGO ĆE NOVAK JOŠ IGRATI I OSVAJATI TROFEJE! Čuveni teniski trener za Kurir otkriva: POVREDE GA NEĆE ZAUSTAVITI  Kurir televizija