"UŽASNO JE TO ŠTO SI URADIO! IZGLEDAĆU KAO IDIOT" Opšti haos zbog SRAMNOG poena! Ovako je tekla ŽESTOKA RASPRAVA tenisera i sudije

Printscreen / Twitter / TennisTV

Jedan od najkontroverznijih poena u istoriji tenisaosvojio je Džek Drejper i upravo taj volej koji je šokirao planetu doneo mu je pobedu protiv Feliksa Ožea Alijasima u Sinsinatiju. Kanađanin nije mogao da se pomiri sa odlukom sudije, te je njihova rasprava ubrzo obišla čitav svet.

Drejper je na meč loptu odigrao volej, ali je loptica očigledno dva puta imala kontakt sa njegovim reketom, a sudija Greg Alensvort priznao mu je poen.

Tada je Ože Alijasim zagrmeo!

- Užasno je to što si uradio. Da li nisi video lopticu kako udara o teren? Pogrešno je udario, kako to misliš? - rekao je Kanađanin sudiji, a Drejper je predložio da se poen ponovo pogleda.

Sudija Alensvort se ipak držao svoje odluke.

- Ja to nisam video. Video sam da je udarila u ram i prešla preko - rekao je on, a to je dodatno iznerviralo Ožea Alijasima:

- U redu, sada ćeš otići,. a sve ovo će biti svuda i izgledaće smešno. Ovo je meč lopta za njega, ovo je pobeda za njega, ali je na tebi da odlučiš. Da li zaista nećeš promeniti odluku? - upitao je Kanađanin, a sudija je istakao kako je on tako video situaciju.

Tražio je Ože Alijasim i reakciju supervizora.

- Izgledaću kao idiot zbog ljudi koji će govoriti da ne igram fer. Zato i ja tražim ponavljanje snimka - nastavio je da grmi, ali pomoći nije bilo.

Kada je video da Alensvort neće promeniti odluku, Alijasim je rekao:

- Ako si 100 odsto siguran u ono što si dosudio i ako nemaš ni promil sumnje da je to bio čist volej viner, ja ću se rukovati sa njim.

Ipak, dobio je neočekivan odgovor od sudije.

- Moram da kažem onako kako vidim Felikse. Takav sam. Ako imam sumnju rećiću ti. Možemo da pogledamo snimak posle meča, i ako jesam pogrešio ja ću ti priznati. Sada, to ne mogu. tako sam video - zaključio je Greg Alensvort.

Na kraju su se teniseri rukovali, a Drejper je pobedom u tri seta 5:7, 6:4, 6:4 prošao u narednu rundu Mastersa u Sinsinatiju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak objavio HIT snimak iz automobila  Instagram/djokernole