ITALIJAN POSLAO PORUKU RIVALIMA PRED US OPEN! Maestralni Siner osvojio Masters u Sinsinatiju i najavio POHOD NA TITULU u Njujorku!

MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Mladi teniser osvojio je petu titulu ove sezone!

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je Masters u Sinsinatiju, pošto je u finalu savladao Frensisa Tijafoa sa 7:6, 6:2.

Tako je posle titule na Australijan openu, Mastersu u Majamiju, Roterdamu i Haleu pokorio i Sinsinati i nastavio svoj besprekoran niz u finalima ove sezone - 5:0.

Iako je imao problema sa povredom kuka u Sinsinatiju, bio je nezaustavljiv u finalu. Pokazao je da se nalazi u sjajnoj formi pred poslednji Grend slem u sezoni i da će u Njujorku biti glavni favorit za osvajanje trofeja.

ITALIJAN POSLAO PORUKU RIVALIMA PRED US OPEN! Maestralni Siner osvojio Masters u Sinsinatiju i najavio POHOD NA TITULU u Njujorku!  Youtube

"Veoma teška i komplikovana nedelja. Veoma sam srećan zbog današnje pobede. Obojica smo bili umorni od napornih polufinala, osećali smo jaku tenziju i zato sam zadovoljan što sam odlično odigrao najvažnije poene", rekao je nakon meča Siner.

Istakao je da pun samopouzdanja dolazi na US open.

"Mnogo će mi u Njujorku značiti što dolazim sa ovakvom titulom. Imao sam velike pobede u Sinsinatiju, zadovoljan sam ali videćemo šta će biti. Ovo je slična situacija onoj na Vimbldonu gde sam došao osvojivši Hale. Opušten sam, imam samopouzdanje", poručio je Italijan.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Novak Đokovic stigao u Crnu Goru  Kurir