KAD GA JE POLJUBILA ODMAH JE ZABORAVIO NA DOPING SKANDAL: Ko je to dao najlepši poklon Janiku Sineru posle slavlja u Njujorku?!

Printskrin/X

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je US open u muškoj konkurenciji, nakon što je savladao Amerikanca Tejlora Frica (6:3, 6:4, 7:5).

Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia 
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada se Italijan Janik Siner zahvalio navijačima na tribinama, krenuo je ka svojoj loži. Ogroman zagrljaj dobio je od trenera Simonea Vagnozija i Darena Kejhila, kao i menadžera Andrea Cipole. A, onda je usledio vrhunac jer mu je u zagrljaj poletela devojka, teniserka Ana Kalinskaja.

Ruskinja je zagrlila Sinera i čestitala mu, a onda ga je i poljubila, što su u prenosu uživo zabeležile i kamere. Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama i pokazao je da su Kalinskaja i Siner i dalje u ljubavi, iako se spekulisalo da su raskinuli.

Janik Siner poslednjih nedelja je u centru pažnje javnosti zbog doping sakndala. Iako je dokazano da je uzimao nedozvoljena sredstva, Italijan nije kažnjen onako kako bi trebalo. Umesto višemesečne ili višegodišnje suspenzije, Sineru je dozvoljeno da se takmiči bez problema i osvaja trofeje.

Janik Siner je prvi na ATP listi sa 11.180 poena. Drugi je Aleksandar Zverev sa 7.075, a treći Karlos Alkaraz sa 6.690 bodova. Zatim slede Novak Đoković (5.560), Danil Medvedev (5.475), Andrej Rubljov (4.645), Tejlor Fric (4.060), Robert Hurkač (4.060), Kasper Rud (4.010) i Grigor Dimitrov (3.965).

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Novak Đoković izvadio krstić  Printscreen/RTS