SEKSI LEPOTICA: Kurnjikova i dalje savršeno izgleda!

Kurnjikova se iz tenisa povukla pre šest godina

MAJAMI - Bivša najpopularnija teniserka sveta Ana Kurnjikova izjavila je da i dalje drži savršenu liniju iako se iz sporta povukla pre šest godina.

Ruskinja je pre dva meseca napunila 32. godine, a ostala je upamćena kao jedna od najboljih teniserki u istoriji koja nikada nije osvojila pojedinačnu WTA titulu. Ona je bila svetski popularna i zbog svoje nesvakidašnje lepote koju i danas održava.

"Dok sam bila na terenu briga o telu svodila se samo na energiju. Trebalo je izdržati treninge i mečeve, a ključnu ulogu tada su odradili nutricionisti. Navika aktivnog života ostala je i posle tenisa. Kada već dođete do teretane ili staze za trčanje onda je pametno i da se izvuče maksimum iz toga", rekla je Kurnjikova, koja je nekada bila osma teniserka sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=EP4Rm0ogarU

Ruskinja, koja živi u Majamiju, ima svoju teretanu gde pomaže ženama da poprave svoje fizičko i zdravstveno stanje.

"Vrhunski sport me je naučio koliko je važno održavati svoje telo u optimalnom stanju i sada to želim da projektujem na druge. Najvažnije mi je da pomognem ljudima da usvoje pravila zdravog života jer je to ulaganje za ceo život. Nemam više 16 godina i shvatila sam da ulaganja u modne detalje nemaju puno smisla", navela je Kurnjikova.