"BIO SAM GLAVNI RAZBOJNIK - IDEM U WC, A ONI ME SNIMAJU" Đoković o najvećem paklu kroz koji je prošao - košmar iz Australije nikada neće zaboraviti!

Mogao je da se vrati u Srbiju, ali je on odlučio da se bori do samog kraja...

Kurir, Shutterstock, EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković gostovao je u emisiji kod Ivana Ivanovića i tom prilikom je otvoreno pričao o brojnim temama.

U jednom momentu Đoković se osvrnuo na 2022. godinu, kada je prošao kroz veoma neprijatan period u Australiji.

On je bio smešten u centru za migrante, imao je mogućnost da se vrati u Srbiju, ali je ipak odlučio da ostane u Australiji i bori se do kraja.

"Snimali su me sve vreme, gde sam putovao, šta sam radio. Sad ja čitam knjigu, gledam film, oni me snimaju, idem do wc - oni me snimaju. Meni je porodica bila u Španiji i trebalo je da idem u Španiju, međutim, promenili su mi da idem u Srbiju. Rečeno mi je da mi Španci spremaju neprijatno iznenađenje. Sad ja moram da idem u Srbiju gde ću biti, nadam se, siguran. I bio sam, hvala Bogu. Stvarno su svi izašli u susret i bili su prijateljski nastrojeni i podržali su me. U tom Dubaiju ja čekam četiri sata na let i pričam sa direktorom aerodroma i on mi kaže da se ne brinem, da su uz mene, a na televiziji ide BBC ili CNN gde svakih 20 minuta, bukvalno, oni vrte gde sam ja udarna vest. Bio sam glavni razbojnik u tom trenutku", kazao je Novak Đoković.

This browser does not support the video element.

Dejvis Kup Novak Đoković   MONDO/Dušan Ninković