ĐOKOVIĆ NA "OPROŠTAJNOJ TURNEJI OD TENISA"?! Novakovi potezi zabrinuli navijače, evo šta je najveći svih vremena rekao o nastavku karijere

Novak Đoković odlučio da do kraja kalendarske godine igra samo jedan "pravi" turnir, ostalo su egzibicije.

Marko Djokovic / AFP / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je apsolutno sve što se može osvojiti i trenutno je, bar kako kažu to njegovi navijači na društvenim mrežama - na "aktivnoj oproštajnoj turneji".

To znači da Đoković i dalje želi da igra, ali samo grend slemove, dok njegova motivacija nije na najvišem nivou i zato se trudi da igra što više različitijih turnira i upozna druge kulture, podeli radost sa publikom širom sveta...

Otud i odluka da plan za kraj 2024. godine bude potpuno drugačiji nego do sada.

Kurir sport / VB 

Tako je Novak ove nedelje potpuno iznenada igrao u Bugarskoj na egzibiciji svog prijatelja Grigora Dimitrova, a potom je najavio da je njegov raspored prilično prazan i da ne namerava da ga "popuni".

"Prvi put u karijeri nemam dugoročne planove. Živim u trenutku i videćemo šta će se desiti. Igram sa Grigorom u Sofiji, pa u Kini, a zatim egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji. Posle toga, ne znam. Videćemo i proceniti", poručio je i zabrinuo navijače Đoković.

Kurir sport/Mondo

This browser does not support the video element.

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou  Kurir