ĐOKOVIĆ U DRUŠTVU NOVOG TRENERA! Čačkalica u ustima, a uz njega "Balkanski ćale": Isplivao hit snimak Novaka u nesvakidašnjem izdanju! (VIDEO)

Printscreen / Instagram / balkandad

Novak Đoković napravio je šou u Bugarskoj tokom egzibicionog meča sa Grigorom Dimitrovim. Izvodio je striptiz na terenu, pevao sa Miroslavom Ilićem, uživao u noćnom klubu, ali to nije sve. Našao je i novog trenera za kraj sezone. Da se odmah ogradimo, u pitanju je šala. To se vidi i po snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Njegov novi "trener" je ustvari poznati komičar Miloš Nedeljkov. Za one koji možda ne znaju o kome se radi u pitanju je čovek koga svi bolje poznaju po nadimku "Balkanski ćale" odnosno "Balkan dad" kako se predstavlja prilikom svojih komičnih nastupa. Napravio je kratak klip i sa Noletom. "Kada ti je teniski trener Balkanac". Po reakcijama se vidi da je obojici bilo veoma zabavno.

Miloš je rođen u Novom Sadu 1995. godine i kada je imao samo dve godine preselio se sa porodicom na Novi Zeland. Zbog svog akcentovanja srpskog jezika i načina na koji govori njegovi snimci su postali viralni i smešni, pa je tako stigao da napravi šou i sa najboljim teniserom svih vremena.

Što se Đokovića tiče on je prijavio da će igrati na Mastersu u Šangaju, očekuje se da će posle toga da učestvuje i na Mastersu u Parizu i na taj način će pokušati da se kvalifikuje za Završni Masters u Torinu. Doduše, treba dodati i da je srpski as tokom Dejvis kupa rekao da mu taj završni turnir nije prioritet i da mu nije cilj u ovoj sezoni i da planira da ode na odmor i da "shvati šta i koliko želi".

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem   Instagram/djokernole