Bolje je kad si solo. Kad sam sam, imam više energije za sebe i ne delim je s nekim. Imam sve vreme sveta, rekao je pevač

Pevač Milan Stanković, otkako je raskinuo vezu sa Radom Manojlović, uživa u momačkom životu i ne trai novu devojku.

Stanković se pojavio u Požarevcu na snimanju novogodišnjeg programa televizije "DM sat", a dan pre, na istom mestu bila je njegova bivša devojka Rada Manojlović. Njih dvoje su se mimoišli, ali Stankovića to nije potreslo.

"Rada i ja se nismo sreli, i inače se retko srećemo. Ipak, nas dvoje smo u sasvim lepim odnosima", rekao je Stanković.

S obzirom na to da Rada uživa u ljubavi sa košarkašim trenerom Momirom Gajićem, pitanje je da li je i Milan našao devojku.

"Ne, nemam devojku i ne tražim devojku! Bolje je kad si solo. Kad sam sam, imam više energije za sebe i ne delim je s nekim. Imam sve vreme sveta. I više sam nego zadovoljan u kom pravcu je krenula moja karijera, koja mi je na prvom mestu", ističe on.

rada-manojlovic.jpg
Facebook 

Rada dva sata davala iskaz policiji

Rada Manojlović nedavno je bila u policijskoj stanici gde je više od dva sata davala iskaz u vezi sa nepoznatom osobom koja je već mesecima uhodi na nastupima. Pevačica je tek po dolasku u stanicu bila šokirana saznanjem da je u pitanju bivši robijaš koji živi u unutrašnjosti.

Policija je privela manijaka na informativni razgovor tokom kojeg mu je uručena zabrana prilaska pevačici i upozorenje da će biti uhapšen ukoliko prekrši pravila te odredbe.
"Prepuštam policiji da radi svoj posao na miru", rekla je ona.