Uz pratnju di-džeja zapevao je zajedno s publikom većinu pesama, a najbolja reakcija je bila na uspešne singlove, kao što su „U srce pucaj mi“, „Volim te“, „Ti i ja“, a uskoro će svoju publiku obradovati novom pesmom

Zagrejao publiku čim je zapevao.

MC Stojan je ovog petka nastupao u Beču. Malo posle ponoći gromoglasni vrisak ispunio je klub kad je pevač izleteo na binu i odmah zagrejao publiku, naročito žensku populaciju.
Uz pratnju di-džeja zapevao je zajedno s publikom većinu pesama, a najbolja reakcija je bila na uspešne singlove, kao što su „U srce pucaj mi“, „Volim te“, „Ti i ja“, a uskoro će svoju publiku obradovati novom pesmom.

- Spremam novu kompoziciju i novi spot uz pratnju Alegro benda i to bi trebalo da bude gotovo za sedam dana, akobogda - otkriva za Kurir MC Stojan.

Prve redove su zauzele razigrane devojke, koje su se topile gledajući svoj omiljenog pevača, a igračice su bile zadužene za muške poglede i uživanje.

Na veliko iznenađenje publike i MC Stojana, pridružio mu se i kolega Marko Vanila, koji je tu bio sasvim slučajno. Oni su zajedno otpevali Markovu pesmu „Ljeto je“, koju inače peva u duetu s Dadom Polumentom.

(D. Đ)