Stanković jedva stigao na avion, Tržanka u Diznilend povela dečka Rašu i ćerku Lenu, dok Tomaševićki društvo prave muž Ivan Bosiljčić i ćerka Nina
Dragana Udoviči Milan: Neću da budem bebisiter Gocinoj i Jeleninoj deci

Pojedini članovi žirija „Pinkovih zvezdica“ juče su otputovali u Pariz, gde će provesti dva dana. Oni su se na nekoliko sati pridružili polufinalistima ovog šoua, koji su se sinoć vratili u Beograd.

Goca, Jelena i Milan su stigli na aerodrom „Nikola Tesla“ čim je svanulo. S Gocom su na put pošli dečko Raša i ćerka Lena, s Jelenom muž Ivan Bosiljčić i ćerka Nina, dok je Milan otišao sam. Malo je falilo da se pevač ne nađe u avionu za Pariz, jer je samo nekoliko sati pre poletanja stigao s nastupa u Bosni. Zbog ranije dogovorenih obaveza nisu otputovali Leontina i Hari.
Upoznavanje... Nina i Lena prvi put su se srele na aerodromu


Milan, koji će s koleginicama obići Diznilend, iz taksija je trčeći stigao do šaltera za čekiranje, a u prolazu, kad je video da su Goca i Jelena povele decu, dobacio je:
- Neću da čuvam Jeleninu i Gocinu ćerku. Neću da budem bebisiter - našalio se Milan i dodao:
- U Parizu mi je sestra, pa ću se videti s njom. Prerastao sam Diznijeve junake, ali ću svakako uživati. Bio sam u savršenim luna-parkovima, tako da mi nije to sad neki ne znam kakav provod, više sam želeo da se družim s takmičarima - izjavio je Stanković.
pinkove-zvezdice-ziri-putovanje-pariz-goca-trzan.jpg
Dragana Udoviči 
Goca: Spremila sam svoje mučene noge na tabananje


Tomaševićeva kaže da će se njena ćerka obradovati poseti Diznilendu.
- Ivan i ja smo bili tamo 2011, ali radujem se što će Nina sve to videti prvi put. Ona gleda sve te crtaće, a najviše voli „Zaleđeno kraljevstvo“ - rekla je Jelena.
Raduju se poseti Diznilendu... Jelena i Ivan sa ćerkom


Goca, za razliku od koleginice, nikad nije bila u Diznijevom svetu, pa je presrećna što će videti svoje omiljene crtane junake.
- Bićemo tamo samo dva dana jer imamo obaveze. Spremila sam svoje mučene noge na tabananje, ali Lena je sad u pravim godinama da vidi Pariz.