Nisam mogao previše da utičem na nju i njen život, rekli su Đurićevi

Tamara Đurić je podigla veliku prašinu od kada je ušla u "Farmu". Provokativna klaberka je na samom početku imala seks sa Milošem, a u krevetu je završila i sa ostalim farmerima. Njeni roditelji Vesna i Predrag Đurić veruju da ona nije bila intimna sa nekim farmerom na imanju, a tvrde da bi se odrekli ćerke kada bi spavala sa nekim pred kamerama.

"Vaspitali smo je da bude radna i da ne da na sebe, baš kakava je na Farmi. Ne bismo joj oprostili kada bi imala seks, tada bi se odrekli ćerke. Bili smo u haosu zbog njenog ponašanja, ni jednom roditelju ne bi poželela to" rekla je Tamarina mama Vesna. Oni tvrde da je njihova ćerka oduvek želela da postane poznata, kao i da podržavaju vezu sa Dejanom Palićem Makaronom koji je svojoj devojci finansirao ugradnju silikona u grudi.

"Nisam mogao previše da utičem na nju i njen život. Ako je to njoj njen dečko želeo da pokloni, šta sad ja imam tu da se mešam. Mislim da je možada mogla da ugradi samo malo manje silikone, ali ako je ona tako srećna, onda ja nemam ništa protiv", zaključio je Predrag Đurić u emisiji Magazin In.

tamara-djuric-politicari-prostitucija-seks.jpg
Stefan Jokić 
Foto Stefan Jokić

A. K.