Nenad Marinković je toliko samouveren da se ne libi da pokaže višak kila, a njegovoj devojci se to dopada

Iako ste prethodnih dana gledali kako Gastoz i Zorica Dukić raskidaju usred rijalitija „Parovi“, kad budete uživali uz novogodišnji program televizije Hepi, videćete da su oni i dalje u ljubavi i da su sve svađe samo gluma i odličan marketing koji ih drži u žiži interesovanja. Na snimanju u studiju TV Hepi ovaj rijaliti par pravio je šou-program. Tačnije, jača polovina para.

Non-stop su se cmakali i privatavali, onda je Zorica zavodljivo plesala u dugoj, providnoj haljini, ali je šlag na tortu stavio Gastoz. On je, ponesen dobrom atmosferom, u jednom momentu raskopčao košulju i onako pun sebe pogledao našeg foto-reportera kao da mu kaže:
nenad-marinkovic-gastoz-zorica-dukic.jpg
Damir Dervišagić 


- Evo, slikaj me, konačno svi da vide kako sam zgodan i neodoljiv!

Ali osim samopouzdanja, Gastoz nema ništa drugo, tačnije nema mišiće. Ni pločice, osim u kupatilu. Evidentno je da ne vodi računa o telu, a i kako bi kad je skoro godinu dana u rijalitiju. Međutim, Zorica ga očigledno voli takvog kakav je. Njoj Gastozovo salce nimalo ne smeta, pa ga je slatko ispipkala po golim grudima, štipkala za salce i za bradavice, sva nasmejana i zadovoljna što ima tako „zgodnog“ dečka.

nenad-marinkovic-gastoz-zorica-dukic.jpg
Damir Dervišagić