Nataša nudila pevaču ulogu u novom spotu kako bi imala seks s njim, ali on kaže da je spreman samo na poslovnu saradnju sa Novosađankom

Pevačica, starleta, rijaliti zvezda, poznata jer je poznata ili jednostavno Nataša Šavija ne libi se da javno spopada muškarce, bili oni političari, fudbaleri, pevači. Tako je sada bacila oko na bivšeg farmera Semira Džankovića. Šavija vrlo dobro zna da je Džanković oženjen, ali i da je poznat po ljubavnoj aferi s koleginicom Gabrijelom Pejčev, pa se valjda nada da ni nju neće odbiti.

Međutim, kako ju je javno odbio fudbaler Partizana Stefan Babović, i to pre samo dve nedelje, tako je sada oladila i nova simpatija. Nataša je pod izgovorom da snima spot predložila Semiru Džankoviću ulogu ljubavnika i vrele scene seksa kao u spotu Eminema i Rijane „Love The Way You Are“. Eksplicitne poruke mu je slala u sitne sate, oko dva posle ponoći, i navela kako će snimanje iskoristiti da ga malo izvata, ali Džanković se nije upecao.

- Prihvatio bih samo Šavijinu ponudu za snimanje spota, ali ništa više od toga. Ona me uopšte ne zanima kao žena, ja svoju ženu imam - tvrdi pevač za Stars.

Ovo je baš hladan tuš za bivšu učesnicu „Parova“. Možda će se posle ovoga manuti ćorava posla da javno poziva muškarce na seks. Možda. Ne verujemo.