Pevačica ima toliko obaveza da ne pronalazi vreme da stavi kecelju i zameša po šerpi

Zorica Brunclik, otkako je sela u crvenu stolicu u žiriju „Pinkovih zvezda“, ni nosom ne proviruje u kuhinju.
Pevačica ima toliko obaveza da ne pronalazi vreme da stavi kecelju i zameša po šerpi. Zbog toga ona i njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš najčešće jedu Kineze! Pardon, specijalitete iz kineske kuhinje.

Kako smo saznali, Kemiš skoro svakog dana poručuje brdo hrane u poznatom restoranu u centru Beograda, pa vlasnici zadovoljno trljaju ruke. Kada stigne narudžbina od estradnog para, zaposleni u omiljenom im kineskom restoranu razvuku osmeh od uva do uva. Kemiš, koji obično zove, naruči toliko hrane da se ona sprema i do sat i po vremena i na kraju za nju plati oko 6.000 dinara. Darežljiv je i kada je bakšiš u pitanju.
zorica-brunclik-pinkove-zvezde-kuhinja-kineska-hrana.jpg
Shutterstock 

Očigledno da Zorica trenutno nema vremena za kuvanje, jer sudeći po Kemišovim kilogramima, biće da je ranije svakodnevno pokazivala svoje kulinarsko umeće. Ili je pak Kemiš tada zaobilazio kineske restorane i išao u one u kojima se služe tradicionalna srpska jela, poput jagnjetine, roštilja i drugih specijaliteta.

Pozvali smo Kemiša, ali nam je rekao da spava i da ga nazovemo kasnije, međutim, posle više nije bio dostupan.

J. C. S.