Kako se navodi, Luka Lazukić ima nameru da pokrene sajt naziva "Zbog da jedeš vnago" i da na njemu otkrije sve kompromitujuće detalje braka sa pevačicom Natašom Bekvalac. Pored računa i slika na kojima će prikazati kako je izgledao salaš u Čeneju pre braka i posle, kao i stan na Dedinju, objaviće i njihove privatne fotografije, ali i navodno napraviti rubriku u kojoj će se Nataša pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti sa kim je sve ona navodno bila. Objavljivanju sajta će, kažu, prethoditi velika medijska kampanja.

Takođe, Luka ima nameru da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima, najviše u Beogradu i Novom Sadu, da ištampa majice i narukvice sa porukama "Zbog da jedeš vnago", a da poziv na bilbordima, između ostlog, bude i "A šta kaže Nataša". On je navodno čak unajmio i čoveka koji će iscrtavati grafite sa njegovim likom uz poruku: "Svi smo mi Luka Lazukić".

whatsapp-image-20180424-at-12.01.05.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Inače, bračni par Lazukić sastaće se na ročištu otvorenom za javnost 2. jula, povodom pevačicine prijave supruga za nasilje u porodici.

1607-kadic.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Luka Lazukić stigao na saslušanje