Tanja Savić vratila se na estradno nebo Srbije u punom sjaju. Ona je govorila o karijeri, ali i o slobodnom vremenu, kao i o tome kako se snalazi u kuhinji.

"Trudim se da se pojavljujem koliko god mogu u javnosti. Zaista sam veoma ponosna na sebe, veliki sam profesionalac, optimista i verujem da moja karijera ide uzlaznom putanjom", rekla je Tanja.

Savićeva je podelila i šta najviše voli da radi kada nema obaveza i na koji način se opušta.

screenshot-32.jpg
Printscreen/Youtube 

"Inače sam umetnička duša, talentovana sam za slikanje, za crtanje, imam dobar rukopis, lepo pišem, volim da čitam. Najviše volim da čitam psihologiju, "Vođa bez titule", upravo tu knjigu čitam, sledeća mi je "Četiri sporazuma sa samim sobom", volim da rastem. Svako ko čita knjige zna da to doprinosi rastu, mi rastemo svakoga dana i moramo da radimo na sebi i da učimo", istakla je pevačica.

Ona se poverila i da je sada pravi maher u kuhinji, ali da nije svako jelo tako sjajno izgledalo pre nekoliko godina.

"U kulinarstvu sam zaista dobra, bilo je momenata na početku kada nisam znala da kuvam, da mi jelo završi u kanti za smeće. Nisam imala od koga da učim, bila sam sama u Australiji. Bila sam primorana da kuvam za decu i sada sam pravi majstor u kuhinji", navela je Tanja u "Premijeri".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube