Pevačica Dunja Ilić napravila je pravi bum na pocetku svoje karijere, a kontraverzna pevačica u medijima predstavljena je kao "srpska Paris Hilton".

Ništa tu nije bilo čudno, jer je u različitim intervjuima i pred kamerama prikazivala velelepnu vilu koja je bila u vlasništvu njenog uglednog oca.

dunja-ilic.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Kristalni lusteri, bogati nameštaj, prostrani dnevni boravak, kao i pevačicina čitava soba koja je bila u brendu "versace", od kreveta do ormara.

Često smo mogli da je viđamo u bundama od činčile, kao i raznim drugim krznima koja su koštala na desetine hiljada evra.

Sada se situacija promenila, o čemu je i sama Dunja pričala.

Nakon povlačenja njenog oca iz biznisa koji mu je donosio ogromnu zaradu, i turbulentnog perioda same pevačice u koji su bili umešani poroci, Ilićeva je odlučila da živi mirnijim životom.

Naime, ona više nema toliku količinu novca kao sa početka karijere, niti toliko skupe stvari i nameštaj. Kako sama ističe našla je mir i spokoj koji materijalne stvari nisu mogle da joj donesu.

screenshot-25.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Sada nakon toliko padova koje je doživela u životu, čitavu priču o vrtoglavoj životnoj promeni upotpunio je njen potez preko Instagram profila. Pevačica se oglasila kako više ne želi da zadrži skupocene bunde u ormaru, kao i to da ne stoji baš najbolje finansijski, te je to jedan od razloga prodaje istih.

"Drage devojke, pošto ja više ni u ludilu ne bih nosila pravo krzno, a imam par dobrih komada kod sebe. Nažalost, ne stojim baš toliko dobro da bih mogla da poklanjam bunde koje su puno koštale, ali svakako se odričem po jako povoljnim cenama za takve komade", napisala je Dunja svim zainteresovanim devojkama.

Kurir.rs/Alo/Foto Printsceen