Ako je lasta vesnik proleća, onda su dekoltei naših poznatih dama znak da je leto uveliko tu. Svakodnevno smo bombardovani vrelim fotkama pevačica, glumica, voditeljki i starleta, koje ih objavljuju na svojim profilima na društvenim mrežama.


Anastasija Ražnatović prvo je bila na Mikonosu, a nakon kratkog predaha u Beogradu zapalila je za Budvu. Svojim pratiocima poslala je tople pozdrave iz Crne Gore slikavši se u izazovnom kupaćem kostimu. Osim ravnog stomaka i trbušnjaka, u prvom planu je i njeno poprsje, zbog koga je i dobila najviše pozitivnih komentara.

anastasija.jpg
Instagram 
foto: Instagram

I Stoja Novaković grudi za trku ima. Doduše, njene su više puta remontovane, ali moramo priznati da i dalje izgledaju dobro. Ona se trenutno odmara sa suprugom na nepoznatoj lokaciji, ali nam je poručila da se nije baš najbolje provela jer je pocrvenela na suncu, pa joj je dekolte izgoreo. Zato je Stoja u okviru svoje objave savetovala svakoga da koristi visoki zaštitni faktor.

66393764-387670765206854-6660565270270819381-n.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Tina Ivanović, Kaća Grujić i Jovana Jeremić takođe su se pohvalile bujnim poprsjem s letovanja. Obe pevačice imaju silikone, što je već svima poznato, dok je voditeljka Hepija imala tu sreću da joj grudi porastu posle rođenja ćerke Lee. I ona je ranije pričala da će staviti veštačke dojke, ali sada zaista nema potrebe za tim.

tina-ivanovic.jpg
Instagram 
foto: Instagram

I za kraj, ne bi ovaj tekst mogao da prođe bez Dare Bubamare.

dara-bubamara.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Ovaj put za oko nam nisu zapale samo njene ogromne silikonske grudi, koje su jedva stale u minijaturni kupaći, već i činjenica da se dobro izveštila u korišćenju Fotošopa. Ovu tehniku usavršila je otkako je počela da se ponovo druži s Jelenom Karleušom, a kako izgleda, postoje šanse da će "đak prevazići profesora".

Kurir.rs/I. E./ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: