Sin glumačke legende Miše Janketića Radomir Janketić i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali se doktori i porodica nadaju da će se izvući. On je završio na toksikologiji na VMA nakon što se predozirao konzumirajući LSD i još nekoliko vrsta droga, saznaje Kurir.

1619-3.jpg
Privatna Arhiva 
Pod nadzorom lekara... Radomir Janketićfoto: Privatna Arhiva

Pre dva dana u javnost je dospela informacija da se naslednik pokojnog glumca nalazi u bolnici i da je u kritičnom stanju. Iako se isprva nagađalo da se Radomir predozirao, Kurir je došao do informacija da je konzumirao LSD. Janketić je, kako naš izvor kaže, u stabilnom stanju.

screenshot-21.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

- Predozirao se koristeći LSD. Tu drogu su našli u krvi, ali i nešto malo tragova drugih droga. Kada je stigao u bolnicu, bio je u lošem stanju, pluća mu skoro uopšte nisu radila - kaže naš dobro obavešten izvor.
Ipak, on tvrdi da se Radomirovo stanje popravlja i da se nadaju da će oporavak ići nabolje.

Njegov brat, glumac Marko Janketić nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave za medije, ali je potvrdio da je Radomir u bolnici i da su uz njega, kao i da se nada da će sve biti u redu.

1813-vladimir-sporcic.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

11321321312.jpg
Luka šarac, Ana Paunković 
foto: Ana Paunković, Luka Šarac

- Od nas šestoro u kući, jedino najstariji sin Radomir nije glumac, niti je to ikad želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje - on je policajac - rekao je Miša jednom prilikom.

Opasno

LSD IZAZIVA HALUCINACIJE

LSD je sintetička, psihoaktivna zabranjena droga, koja deluje halucinogeno. Dobija se iz alkaloida izolovanog iz gljive ergote, koja raste u žitu. Kod LSD ne postoje klasični simptomi predoziranja, ali je kod vrlo jakih doza (preko 150 mikrograma) verovatnost paranoje i trajnih psihičkih posledica bitno povećana.

Kurir.rs / I. E. - J. S./ Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram Printscreen